Marie Verdurmen

Na haar studies Beeldende kunsten / Grafische vormgeving-publiciteit aan Sint Lucas Antwerpen belandde Marie in een aantal reclamebureau’s, en werkte als freelancer voor Mao Magazine. In het begin van haar carrière ontwierp ze onder andere platenhoezen voor Technotronic en de toen piepjonge groep Clouseau. Het bekende logo van de Belga sigaretten werd door haar gerestyled.

Sindsdien werkte Marie met verschillende grafische bureaus samen en bouwde ze aan een eigenzinnig klantenbestand. Daarnaast brengt ze zoveel mogelijk tijd door in haar atelier om te schilderen, te tekenen en te experimenteren. Work in progress is van levensbelang. Ze ziet zichzelf dan ook ook als een work in progress, nooit af en altijd klaar om een volgende stap te zetten naar persoonlijke én professionele groei. Portretten maken is uitgegroeid tot haar specialiteit en passie. De laatste jaren kan je ook exclusieve workshops volgen in het atelier van de kunstenaar.

ATV was haar laatste job in vast dienstverband. Met David Verdeure startte ze een eigen bureau: Manitoba.

Met ‘Marie’ is ze haar eigen weg ingeslagen. Ze wil haar ervaring en creatieve expertise gebruiken om haar stempel te drukken op nieuwe projecten.